Politika privatnosti podataka

Zid2 zaštita podataka

Naša web adresa je: https://zid2.com/

Koje podatke koristimo i zašto

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu i poslali proizvode potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Firma ZID2 kao i svi njeni zaposleni vode računa o svim vašim podacima da nikada neće biti zoupotrebljeni, prodati ili predati trećem licu na korišćenje

Kako prikupljamo Vaše podatke

Pri svakoj obavljenoj kupovini,
Registrovajem na naš sajt
Prijavljivanjem na našu mailing listu

Cookies (kolačići)

Ako ostavite komentar na našoj veb stranici, možete se odlučiti da svoje ime, adresu e pošte i veb lokaciju sačuvate u kolačićima. Ovo je za Vaše bolje korisničko iskustvo, tako da ne morate ponovo da popunjavate svoje podatke kada ostavite novi komentar ili porudžbinu. ovi kolačići će trajati godinu dana

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvata li vaš pretraživač kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pretraživač.

Kada se prijavite, postavićemo i nekoliko kolačića za čuvanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na ekranu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići s opcijama prikaza traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, vaša prijava trajaće 14dana. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu biće uklonjeni.

Sa kime možemo podeliti Vaše podatke

U slučaju bilo kakvih zahteva od strane sudske i izvršne vlasti i ukoliko je potrebno za određene pravne procese, istrage itd., Studio Moderna bi mogla podeliti Vaše lične podatke sa državnim vlastima.

Корпа